Contul meu                  Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri SocialCalculator - Greutatea IdealăInstrumente | CALCULATOR - GREUTATEA IDEALA


Calculator greutate ideala

GREUTATEA: (în kilograme) / ex. 62

INALTIMEA: (în metri) / ex. 1.73 - cu punctLimite de greutate: 40 - 150 kg
Limite de inaltime: 1 - 2.2 mÎn societatea occidentală, percepția publică față de greutatea corporală sănătoasă este diferită de percepția privind greutatea ideală - ambele s-au schimbat de la începutul secolului al XX-lea.

Greutatea considerată ideală a scăzut de la începutul anilor 1920. Această modificare a percepției este ilustrată prin faptul că înălțimea medie a concurentelor la concursul Miss America a crescut cu 2%, în timp ce greutatea medie a acestora a scăzut cu 12%. Pe de altă parte, concepțiile oamenilor privind greutatea sănătoasă s-au schimbat în direcția opusă. În Marea Britanie, greutatea la care oamenii se considerau supraponderali era semnificativ mai ridicată în 2007 față de 1999. Se consideră că aceste schimbări se datorează creșterii adipozității, ceea ce duce la creșterea acceptării grăsimii corporale suplimentare ca fiind normală.