Acasa         Contul meu         Forum

Mancaruri cu carne

Retete culinare din categoria Mancaruri cu carne

Ciuperci cu sos si garnitura de orez   Adaugata pe 13 noiembrie, 2012

Ciuperci cu sos si garnitura de orez

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci de pe piata ulei 3-4 linguri o lingura bulion o cutie de rosii decojite o jumatate ardei verde o jumatate ardei rosu sare, piper marar   Mod de preparare: Cipercutele se spala ff bine in apa rece. Se taie fasii iar coditele rondele. Se pun intr-o tigaie in ulei sau unt, […]



Miel cu spanac   Adaugata pe 12 martie, 2010

Miel cu spanac

Ingrediente: 750 g carne 2 kg spanac 1 linguriţă făină 2 linguri untură 1 ceapă 1 lingură bulion sare Mod de preparare: Se prăjesc în untură bucăţile de carne cu o ceapă tăiată mărunt şi se adaugă un praf de făină. Se curăţă spanacul, se spală în mai multe ape, se opăreşte şi se scurge […]


 538 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Snitel vienez   Adaugata pe 12 martie, 2010

Snitel vienez

Ingrediente: 750 g carne 1 lingură făină 2 ouă 2 linguri pesmet 2 linguri untură (se poate amesteca cu ulei) sare Mod de preparare: Una din condiţiile pentru ca şniţelul să reuşească bine este ca bucăţile de carne să nu fie tăiate în lungul fibrelor, ci în curmeziş. Se taie carnea felii de 1 cm […]


 1.285 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Piept de vitel umplut   Adaugata pe 12 martie, 2010

Piept de vitel umplut

Ingrediente: 1,500 kg carne 1 lingură pesmet 3 cepe 1 căţel usturoi 1 linguriţă vin alb 1 ou verdeaţă sare piper 1 lingură untură Mod de preparare: Se alege o bucată de carne de la piept. Se scot oasele cu grijă, ca să nu se sfărâme carnea, trăgându-le pe rând pe fiecare, sau folosind un. […]


 570 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Papricas de vitel   Adaugata pe 12 martie, 2010

Papricas de vitel

Ingrediente: 1 kg carne 3 cepe mijlocii 2 ardei graşi 1 linguriţă făină 1 linguriţă boia de ardei 1/2 lingură bulion 2 linguri untură sare Pentru găluşte: 1 lingură unt sau untură 1 ou 2 linguri făină 1 lingură apă sare Mod de preparare: Se pune carnea ca mai sus să se prăjească cu ceapa […]


 510 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Snitel rusesc   Adaugata pe 12 martie, 2010

Snitel rusesc

Ingrediente: 750 g carne macră 1 lingură ulei 1 lingură făină 3 Iinguri untură (sau ulei) Pentru sos: 500 g roşii 1 linguriţă unt 1 linguriţa făină 1 bucăţică zahăr usturoi sau cimbru sare Mod de preparare: Se taie carnea în felii groase de un deget. Se bat feliile foarte bine pe fund până când […]


 533 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Rulada umpluta cu ficat   Adaugata pe 12 martie, 2010

Rulada umpluta cu ficat

Ingrediente: 1 kg carne 200 g ficat 50 g slăninâ 1 felie de pâine 1 ou, frunze de pătrunjel 3 cepe 1 lingură untură 1 ceaşcă zeamă de carne 1 păhărel de vin alb 2 linguri smântână sare Mod de preparare: Se alege carne de sub coaste. Se bate bine cu ciocanul de lemn, fără […]


 603 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Cartofi cu carne   Adaugata pe 12 martie, 2010

Cartofi cu carne

Ingrediente: 600 g carne 1,250 kg cartofi 1 lingură untură 2 cepe mijlocii verdeaţă 4 roşii sau 1 lingură de bulion sare Mod de preparare: Se taie carnea în bucăţi potrivite. Se prăjesc în cratiţă cu ceapa tăiată mărunt şi cu o lingură de untură. Se amestecă din când în când ca să nu se […]


 584 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Mititei   Adaugata pe 6 martie, 2010

Mititei

Ingrediente: 1 kg carne de vacă de la gât 200 g seu de vacă câte un vârf de cuţit de piper chimen bicarbonat 1 căpăţână de usturoi sare Mod de preparare: Se trec de trei ori prin maşina de tocat carnea împreună cu grăsimea. Se sărează cât trebuie şi se lasă să stea 2 – […]


 469 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Gulii umplute   Adaugata pe 17 februarie, 2010

Gulii umplute

Se aleg gulii tinere, cam de aceeaşi mărime. Se curăţă, se scobesc şi se umplu cu o tocătură ca pentru ardei.


 593 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Dovlecei umpluti   Adaugata pe 17 februarie, 2010

Dovlecei umpluti

Ingrediente: 6 dovlecei mijlocii 500 g carne macră 1 felie de pîine 1 ceapă mică 2 linguri orez 1 linguriţă mărar tocat sare Pentru sos: 2 linguri untură 1 ceapă mică 1 linguriţă de făină 4 roşii sare Mod de preparare: Se dă carnea şi o felie de pîine muiată şi stoarsă bine prin maşina […]


 495 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Ardei umpluti   Adaugata pe 17 februarie, 2010

Ardei umpluti

Ingrediente: 12 ardei graşi mijlocii 750 g carne macră 1 felie de pâine 1 ceapă 3 linguri orez 1 linguriţă mărar tocat sare 2 linguri untură 1 lingură bulion 1 linguriţă făină 2 linguri smântână 1 ceaşcă apă Mod de preparare: Se dă carnea şi o felie de pîine muiată şi stoarsă bine prin maşina […]


 371 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Perisoare cu smantana   Adaugata pe 17 februarie, 2010

Perisoare cu smantana

Ingrediente: 750 g carne macră 1 ceapă miilocie o felie de pîine 1 morcov 1 cartof 1 ou (sau o ligură de făină) sare piper verdeaţă tocată 2 linguri pesmet 100 g untură Pentru sos: 1 ceaşcă de smântână 1 linguriţă de făină (sau 1 lingură unt, 2 linguri făină, 1 ceaşcă apă, 2 linguri […]


 418 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Parjoale moldovenesti   Adaugata pe 17 februarie, 2010

Parjoale moldovenesti

Ingrediente: 750 g carne macră 1 ceapă miilocie o felie de pîine 1 morcov 1 cartof 1 ou (sau o ligură de făină) sare piper verdeaţă tocată 2 linguri pesmet 100 g untură Mod de preparare: Pârjoalele se pot face din carne de vacă, de porc şi de miel. Se dă prin maşina de tocat […]


 489 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Rasol cu smantana   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Rasol cu smantana

Ingrediente: 1,250 kg carne de pe coaste zarzavat de supă 4 l apă 1 ceaşcă smântână 1 linguriţă făină 1 lingură brânză rasă sare Mod de preparare: Se scoate carnea de pe coaste, se face o ruladă (sul), se leagă cu aţă şi se pune la fiert ca mai sus, adăugând zarzavat ca pentru orice […]


 366 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Rasol de vaca   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Rasol de vaca

Ingrediente: 1,250 kg carne zarzavat de supă 6 cartofi mijlocii 1/4 varză 4 l apă sare Mod de preparare: Carnea cea mai gustoasă pentru rasol este mugurul de piept, fluierul şi carnea de la coadă. Se pune carnea la fiert într-o oală cu apă clocotită şi se spumueşte de câte ori se ridică spuma. Se […]


 349 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne




Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare