Acasa         Contul meu         Forum

Parfait de caise

Adaugata pe 16 februarie, 2010     1.109 vizualizari     Fara comentarii


Parfait de caise

Ingrediente:

Zahar 200 g
lapte 160 ml
oua 2 buc
zahar vanilat 1 plic
caise curatate de coaja si samburi 250 g
frisca batuta 500 g

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul cu laptele si ouale, se fierb, se ia vasul de pe foc si se adauga zaharul vanilat. Dupa ce compozitia s-a racit complet, se adauga caisele curatate de coaja si samburi, zdrobite sau trecute prin sita. Se toarna compozitia peste frisca batuta si se amesteca usor cu telul. Se toarna in forme de parfait, care se dau pe timp de trei ore in congelator.

Ingrediente reteta: , , , , ,

Categorie: Dulciuri, deserturi






Cod pentru site
Cod pentru forum


Comentarii

You must be logged in to post a comment.


[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.





Vezi si alte retete culinare



Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare