Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Parfait de caise

Adaugata pe 16 februarie, 2010     1.111 vizualizari     Fara comentarii

Ingrediente:

Zahar 200 g
lapte 160 ml
oua 2 buc
zahar vanilat 1 plic
caise curatate de coaja si samburi 250 g
frisca batuta 500 g

Mod de preparare:

Se amesteca zaharul cu laptele si ouale, se fierb, se ia vasul de pe foc si se adauga zaharul vanilat. Dupa ce compozitia s-a racit complet, se adauga caisele curatate de coaja si samburi, zdrobite sau trecute prin sita. Se toarna compozitia peste frisca batuta si se amesteca usor cu telul. Se toarna in forme de parfait, care se dau pe timp de trei ore in congelator.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Dulciuri, deserturi

De la: Ionut


Parfait de caise









Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare