Adaugata pe 16 februarie, 2010 1.111 vizualizari Fara comentarii
Ingrediente:
Zahar 200 g
lapte 160 ml
oua 2 buc
zahar vanilat 1 plic
caise curatate de coaja si samburi 250 g
frisca batuta 500 g
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul cu laptele si ouale, se fierb, se ia vasul de pe foc si se adauga zaharul vanilat. Dupa ce compozitia s-a racit complet, se adauga caisele curatate de coaja si samburi, zdrobite sau trecute prin sita. Se toarna compozitia peste frisca batuta si se amesteca usor cu telul. Se toarna in forme de parfait, care se dau pe timp de trei ore in congelator.
Ingrediente reţetă: caise, frisca, lapte, oua, zahar, zahar vanilat
Categorie: Dulciuri, deserturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.