Adaugata pe 16 februarie, 2010 3 comentarii
Ingrediente:
500g cartofi
250g roşii
2 ardei graşi
1 castravete
2 cepe
3 linguri ulei
1 lingură oţet
sare
Mod de preparare:
Este o salată de vară care se prepară din toate zarzavaturile ce se pot mânca crude: roşii, ardei, castraveţi, ceapă, tăiate toate în felii subţiri, la care se adaugă felii de cartofi fierţi. Se face sosul şi se amestecă. Împrejur se pun frunze de salată verde, măsline sau felii de ouă răscoapte.
Ingrediente reţetă: ardei grasi, cartofi, castravete, ceapa, otet, rosii, sare, ulei
Categorie: Salate
De la: Ionut
Salata bulgareasca (orientala)
” Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
O reteta simpla si foarte gustoasa.
Bun Bun! Inca o salata reusita 🙂
Delicios…