Adaugata pe 16 februarie, 2010 1.102 vizualizari Fara comentarii
Ingrediente:
1 kg cartofi
1 gălbenuş
1 linguriţă muştar
1 linguriţă zahăr
100g ulei
1 lingură zemă de lămâie sau oţet
sare
1 lingură pătrunjel verde
mărar tocat
câteva foi de tarhon
Mod de preparare:
Se fierb cartofi chifle, se curăţă şi se taie potrivit de subţiri. Se face o maioneză cu muştar, bine potrivită de sare şi oţet sau lămâie, la care se adaugă zahărul, mărar şi pătrunjel verde tocat mărunt şi puţin tarhon. Se amestecă cu cartofii, se aşează în salatieră şi împrejur se pun felii de roşii sau ardei cruzi tăiaţi mărunt.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.