Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Zacusca de vinete si gogosari

Adaugata pe 16 februarie, 2010     1.305 vizualizari     Fara comentarii

Ingrediente:

500g roşii
2 vinete mijlocii
4 gogoşari
1 ceapă (facultativ)
50g ulei
1 lingură zahăr
sare

Mod de preparare:

Se coc vinetele şi gogoşarii. Se curăţă şi se toacă împreună pe fund (se pot toca numai vinetele, iar gogoşarii se taie felii). Se opăresc roşiile, se curăţă de pieliţă şi se taie în sferturi. Se pun vinetele, gogoşarii şi roşiile într-o cratiţă cu uleiul în care s-a rumenit ceapa (facultativ). Se pune zahărul, se potriveşte gustul sărat şi se lasă să fiarbă la foc mic până mai scade zeama, observând să nu se prindă de fund. Se poate păstra pe iarnă ca şi zacusca de ardei.


Ingrediente reţetă: , , , , , ,

Categorie: Aperitive

De la: Ionut


Zacusca de vinete si gogosari









Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare