Dintre toate tipurile de cereale, cele mai sanatoase sunt, daca nu stiai deja, cele integrale.
Citeste pe eticheta procentul de fibre!
Cerealele integrale nu sunt macinate sau rafinate si isi pas ...
Hidratii de carbon sau zaharurile sunt substante foarte raspandite in alimentele de origine vegetala si mai putin in cele de origine animala.
Cerealele (graul, porumbul, secara si produsele obtinute din ele, ca pastele fainoase si pain ...
Infuzie - prin infuzare se prepara ceaiurile din frunze si flori de plante. In apa clocotita se pune planta respectiva, se opreste focul, se pune un capac peste vas si se lasa 15 minute. Apoi se strecoara si se bea lichidul sau se foloseste i ...
- a nu manca nimic intre mese
- a manca incet, bine mestecat
- micul dejun sa fie consistent - cel mai bine cand ajunge masa cea mai importanta din zi
- pranzul moderat
- cina devreme - ora 18.00, cu 4-5 ore inainte de cul ...
2 oua mari
3 mere mari
3 felii mari de paine
1 felie de paine cu unt si gem
1 farfurie orez
250g iaurt
3 cartofi fierti
1 felie placinta cu dovleac
1 farfurie cu floricele de porumb
1 lin ...
Proteinele se gasesc atat in alimentele de origine animala, cat si in cele de origine vegetala. Carnea, pestele, ouale, laptele si branzeturile sunt sursele principale de origine animala, iar legumele uscate (fasolea, mazarea, lintea ...
Ne-am gandit sa va oferim un meniu pe 14 zile tocmai bun de urmat. Asteptam si parerile voastre si daca cineva la respectat si intradevar a meritat si s-au simtit rezultatele.Referitor la meniu puteti sa ne scrieti pe urmatoarea adresa de ...