Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrdiente:
1 pui
2, 3 morcovi
1,2 pastarnac
1 telinuta mica
2 cepe mici
un ardei
1 cartof taiat cuburi
1/2 rosii in bulion
sare, delikat
1 l bors
1 paharel de smantana
1 ou
taitei de casa (o mana)
1 legatura de leustean
Mod de preparare:
Se pune carnea bucati la fiert in cam in 5 l de apa rece, se spumuieste, apoi se pun rand pe rand legumele,dupa 1/2 ora se pun rosiile in bulion. Cand aproape au fiert toate acestea se adauga borsul fiert inainte dupa gust, cu 5 min inainte sa opriti focul se pun taiteii. Cand oala se ia de pe foc se adauga leustean verde.Separat de bate un galbenus de ou cu smantana si zeama de la ciorba.Astfel subtiata aceasta compozitie se se pune in toata ciorba din oala amestecand in continuu.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.