Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Lichior de cassis

Adaugata pe 16 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1 l alcool de 90°
2 kg boabe de cassis (coacăze negre)
sirop din 750 g zahăr şi 1/2 l apă

Mod de preparare:

Se pun într-un borcan cu gâtul strâmt boabele de cassis, alese şi spălate, cu 1 l de alcool.
Se astupă bine şi se lasă să stea două luni. După acest timp se amestecă cu siropul de zahăr. Se continuă apoi ca la lichiorul de portocale.


Ingrediente reţetă: , , , ,

Categorie: Bauturi, cocktailuri

De la: Ionut


Lichior de cassis








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare