Adaugata pe 16 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
12 roşii mijlocii
2 ardei
100g orez
sare, piper
câteva frunze de salată verde
Pentru maioneză:
1 gălbenuş
1 linguriţă muştar
50g ulei
Mod de preparare:
Se aleg roşii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presară sare, piper, puţin oţet şi se lasă la o parte, să se scurgă. Se fierbe în apă 100 g de orez; se scurge bine şi se amestecă cu două linguri de maioneză pregătită cu muştar şi cu doi ardei copţi, tăiaţi mărunt. Se umplu roşiile, se aşază pe farfurie, cu salată verde sau cu frunze de pătrunjel împrejur.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.