Acasa         Contul meu         Forum

Andive cu sparanghel si branza

Adaugata pe 7 aprilie, 2014     455 vizualizari     Fara comentarii


Andive cu sparanghel si branza

Ingrediente:
Ingrediente pentru 4 portii :
2 andive mari,
1 pahar de smantana,
200 g sparanghel,
50 g nuci,
50 g branza Roquefort.
Mod de preparare:
Se desfac andivele in foi.  Se indeparteaza partea lemnoasa a sparanghelului, se fierbe in apa cu sare, 3 minute, dupa care se scurge.  Smantana se incalzeste, se adauga branza data pe razatoare, amestecandu-se usor ca sa nu se prinda.  Se asaza foile de andive pe un platou si se pune sparanghelul deasupra lor.  Se asezoneaza totul cu sosul de branza si se presara cu miez de nuca sfaramat sau taiat feliute.

Ingrediente reteta: , , , ,

Categorie: Aperitive, Carte de bucate






Cod pentru site
Cod pentru forum


Comentarii

You must be logged in to post a comment.


[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.





Vezi si alte retete culinare



Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare