Masline umplute
Adaugata pe 7 aprilie, 2014 461 vizualizari Fara comentarii

Ingrediente:
Masline 600 g,
Telemea de oaie 100 g,
Unt 100 g,
Boia de ardei dulce 2 g.
Mod de preparare:
Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se desara. Se scot apoi samburii cu o lingurita mica de scobit. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua, pana ce se obtine o crema spumoasa. Se pune compozitia intr-un vas si se umplu maslinele, facandu-se deasupra fiecarei masline cate un varf.
Ingrediente reteta: ardei, boia, masline, masline umplute, telemea, unt
Categorie: Aperitive, Carte de bucate
[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.
Vezi si alte retete culinare