Acasa         Contul meu         Forum

Masline umplute

Adaugata pe 7 aprilie, 2014     461 vizualizari     Fara comentarii


Masline umplute

Ingrediente:

Masline 600 g,
Telemea de oaie 100 g,
Unt 100 g,
Boia de ardei dulce 2 g.

Mod de preparare:

Maslinele se tin mai multe ore in apa calda pentru a se desara.  Se scot apoi samburii cu o lingurita mica de scobit. Telemeaua se da pe razatoare, se amesteca cu untul si boiaua, pana ce se obtine o crema spumoasa.  Se pune compozitia intr-un vas si se umplu maslinele, facandu-se deasupra fiecarei masline cate un varf.

 

Ingrediente reteta: , , , , ,

Categorie: Aperitive, Carte de bucate






Cod pentru site
Cod pentru forum




Adauga un comentariu la reteta

Trebuie sa ai cont pentru a inscrie comentarii.


[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.





Vezi si alte retete culinare



Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare