Acasa         Contul meu         Forum

Anghinare umplute cu pate

Adaugata pe 7 aprilie, 2014     474 vizualizari     Fara comentarii


Anghinare umplute cu pate

Ingrediente:
4 anghinare,
200 g pate de ficat,
1 foaie de dafin,
piper boabe,
patrunjel verde,
1 lingura de unt.

Mod de preparare:
Se taie capatanile de anghinare in jumatate, pe lungime, si se fierb in apa cu sare, o frunza de dafin si cateva boabe de piper, la foc mic, 20-30 de minute. Se scurg de apa intr-o strecuratoare si se rumenesc in unt.

Ingrediente reteta: , , , , ,

Categorie: Aperitive, Carte de bucate






Cod pentru site
Cod pentru forum




Adauga un comentariu la reteta

Trebuie sa ai cont pentru a inscrie comentarii.


[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.





Vezi si alte retete culinare



Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare