Adaugata pe 6 iunie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
un manunchi sparanghel
ulei de masline extra virgin
spaghete
coaja rasa de la ½ de lamaie
½ catel de usturoi
50 grame de migdale albe (fara sare)
o mana frunze de arpagic
piper alb
sare
Mod de preparare:
Paste cu Pesto de Sparanghel si Migdale este o delicioasa reteta. Pentru aceasta reteta de paste trebuie mai intai prajite migdalele timp de 10 minute la 120° C.
Amesteca 3 lingurite de ulei de masline impreuna cu coaja rasa de la jumatatea de lamaie.
Spala sparanghelul si fierbe-l timp de 4-5 minute in apa sarata. Taie cateva varfuri si pastreaza-le.
Mixeaza foarte bine migdalele impreuna cu sparanghelul, usturoiul si arpagicul. La final adauga uleiul de lamaie, sarea si piperul.
Daca vrei sa obtii o consistenta mai suava poti adauga mai mult ulei de masline.
Ingrediente reţetă: arpagic, lamaie, migdale, piper alb, sare, sparanghel, ulei de masline, usturoi
Categorie: Paste, pizza
De la: rptadmin
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.