Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Paste cu Pesto de Sparanghel si Migdale

Adaugata pe 6 iunie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

un manunchi sparanghel
ulei de masline extra virgin
spaghete
coaja rasa de la ½ de lamaie
½ catel de usturoi
50 grame de migdale albe (fara sare)
o mana frunze de arpagic
piper alb
sare

Mod de preparare:

Paste cu Pesto de Sparanghel si Migdale este o delicioasa reteta. Pentru aceasta reteta de paste trebuie mai intai prajite migdalele timp de 10 minute la 120° C.
Amesteca 3 lingurite de ulei de masline impreuna cu coaja rasa de la jumatatea de lamaie.
Spala sparanghelul si fierbe-l timp de 4-5 minute in apa sarata. Taie cateva varfuri si pastreaza-le.
Mixeaza foarte bine migdalele impreuna cu sparanghelul, usturoiul si arpagicul. La final adauga uleiul de lamaie, sarea si piperul.
Daca vrei sa obtii o consistenta mai suava poti adauga mai mult ulei de masline.


Ingrediente reţetă: , , , , , , ,

Categorie: Paste, pizza

De la: rptadmin


Paste cu Pesto de Sparanghel si Migdale








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare