Acasa         Contul meu         Forum

Budinca de macaroane

Adaugata pe 10 mai, 2019     0 vizualizari     Fara comentarii


Budinca de macaroane

Ingrediente
500 g macaroane taiate
5 oua
100 g branza de vaci
100 g branza telemea de vaci sarata
100 g zahar tos
1 plic zahar vanilat
coaja de lamaie rasa
3-4 cuburi de margarina

Mod de preparare
Se pun la fiert in apa fierbite pastele. Dupa ce au fiert, se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Intre timp ce fierb pastele se pregateste un sos gros din: 5 oua batute bine cu zahar, se adauga branza de vaci si branza telemea sfaramata. Se pune coaja de lamaie sau portocala si praful de vanilie.
Intr-o tava de copt pe care am uns-o cu margarina, rasturnam pastele calde le amestecam cu 3-4 cuburi de margarina si apoi rasturnam compozitia de ou , zahar si branza care trebuie sa acopere macaroanele putin, amestecam usor, si bagam la cuptor cca. 3 sferturi de ora. E gata cand e rumena usor budinca. Se serveste calda, sau rece taiata.






Cod pentru site
Cod pentru forum


Comentarii

Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu la aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!


[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.





Vezi si alte retete culinare



Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare