Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Budinca de macaroane

Adaugata pe 10 mai, 2019          Fara comentarii

Ingrediente
500 g macaroane taiate
5 oua
100 g branza de vaci
100 g branza telemea de vaci sarata
100 g zahar tos
1 plic zahar vanilat
coaja de lamaie rasa
3-4 cuburi de margarina

Mod de preparare
Se pun la fiert in apa fierbite pastele. Dupa ce au fiert, se pun la scurs intr-o strecuratoare.
Intre timp ce fierb pastele se pregateste un sos gros din: 5 oua batute bine cu zahar, se adauga branza de vaci si branza telemea sfaramata. Se pune coaja de lamaie sau portocala si praful de vanilie.
Intr-o tava de copt pe care am uns-o cu margarina, rasturnam pastele calde le amestecam cu 3-4 cuburi de margarina si apoi rasturnam compozitia de ou , zahar si branza care trebuie sa acopere macaroanele putin, amestecam usor, si bagam la cuptor cca. 3 sferturi de ora. E gata cand e rumena usor budinca. Se serveste calda, sau rece taiata.



Budinca de macaroane








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare