Acasa         Contul meu         Forum

Rulouri de crap cu praz

Adaugata pe 15 februarie, 2010     295 vizualizari     Fara comentarii


Rulouri de crap cu praz

Ingrediente:

4 tulpini de praz (doar partea alba)
20g icre de somon
1 conserva de crap
1/2 radacina de patrunjel, cubulete
1 esalota tocata
1 crenguta de marar, tocata fin
2 linguri de mustar
2 linguri de maioneza
1 lingura boabe de mustar (facultativa)
sare, piper macinat

Mod de preparare:

Se taie prazul rondele mari care se trec sub un jet de apa rece, apoi se fierb intr-o cratita cu apa sarata, timp de 8 minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg pe niste servetele, dupa care se golesc pe interior, impingand miezul cu degetul, pana ce se obtin un fel de tuburi. Se pregateste o umplutura, astfel: se scurge pestele din conserva si se imbina cu esalota tocata, patrunjelul cuburi, mararul tocat, cu sare si piper. Tuburile de praz se umplu cu acest amestec, se aseaza vertical pe un platou si se decoreaza cu icre de somon si boabe de mustar.

Ingrediente reteta: , , , ,

Categorie: Aperitive






Cod pentru site
Cod pentru forum




Adauga un comentariu la reteta

Trebuie sa ai cont pentru a inscrie comentarii.


[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.





Vezi si alte retete culinare



Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare