Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Vin fiert

Adaugata pe 16 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1 l vin
250 g zahăr
4 ciişoare
o bucăţică scorţişoară
o bucăţică coajă de lămâie

Mod de preparare:

Se pun la fiert într-un vas curat, fără miros de mâncare, vin alb sau roşu, zahăr, cuişoare, scortişoară şi puţină coajă de lămâie. Se amestecă până se dizolvă zahărul şi se lasă apoi să dea un singur clocot. Vinul fiert prea mult pierde din aromă. Se strecoară şi se serveşte fierbinte în ceşti sau în pahare.


Ingrediente reţetă: , , ,

Categorie: Bauturi, cocktailuri

De la: Ionut


Vin fiert








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare