Adaugata pe 16 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1 l vin
250 g zahăr
4 ciişoare
o bucăţică scorţişoară
o bucăţică coajă de lămâie
Mod de preparare:
Se pun la fiert într-un vas curat, fără miros de mâncare, vin alb sau roşu, zahăr, cuişoare, scortişoară şi puţină coajă de lămâie. Se amestecă până se dizolvă zahărul şi se lasă apoi să dea un singur clocot. Vinul fiert prea mult pierde din aromă. Se strecoară şi se serveşte fierbinte în ceşti sau în pahare.
Ingrediente reţetă: coaja de lamaie, scortisoara, vin, zahar
Categorie: Bauturi, cocktailuri
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.