Adaugata pe 15 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
500g ton proaspat
3 avocado
1 ardei gras, rosu
zeama de la jumatate de lamaie
2 linguri seminte de susan
1 lingurita sos de soia
1 lingurita ulei de susan
patrunjel
arpagic
Mod de preparare:
Tonul se taie cubulete si se pune intr-o cratita cu apa sarata fiarta, se stinge focul si se acopera vasul cu un capac. Intre timp, se taie avocado pe jumatate, se scoate samburele, se lasa coaja deoparte, iar miezul se taie cubulete. Ardeiul se taie lamele fine sau cuburi mici. Se scoate tonul din apa, se scurge bine si se combina cu ardeiul si cu avocado, se stoarce zeama de lamaie deasupra, apoi se asezoneaza totul cu patrunjel si arpagic tocat, ulei de susan, sos de soia si seminte de susan. Se omogenizeaza compozitia si se pune la frigider. in momentul servirii, cojile de avocado se umplu cu acest amestec si aperitivele pot fii servite.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.