Adaugata pe 19 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1 kg cartofi noi
1 lingură unt
1 linguriţă mărar tocat
sare
Mod de preparare:
Cartofii noi nu se curăţă de coajă, ci se rad cu cuţitul sau, după ce au fost ţinuţi câtva timp în apă, se freacă cu un şervet aspru şi cu puţină sare. Se mai spală într-o apă, se scurg şi se pun într-o cratiţă cu o lingură de unt. Se mişcă des cratiţa, ca să nu se prindă de fund şi se lasă să se rumenească uniform. Când sunt aproape gata, se sărează şi se presară cu mărar tăiat mărunt. La fel se pot pregăti cu untură sau cu ulei.
Ingrediente reţetă: cartofi, cartofi noi, marar, sare, unt
Categorie: Mancaruri cu legume si zarzavaturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.