Acasa         Contul meu         Forum

Ciorba de pui tanar

Adaugata pe 21 februarie, 2010     410 vizualizari     Fara comentarii


Ciorba de pui tanar

Ingrediente:

1,5 l apă
1 l borş
1 pui mijlociu
zarzavat de supă
3 linguri orez
verdeaţă
cozi de ceapă verde
2 roşii
sare
1 gălbenuş
2 linguri smântână

Mod de preparare:

Într-o oală cu apă clocotită se pun la fiert un morcov, o rădăcină de pătrunjel şi o ceapă tăiată mărunt. Când zarzavatul începe să fiarbă, se adaugă puiul tăiat bucăţi, labele, capul, pipota şi ficatul. Se pune sare. Se ia spuma, se adaugă orezul ales şi spălat, borşul fiert separat şi strecurat, cozile de ceapă verde, mărar şi pătrunjel tăiate fin şi roşiile tăiate bucăţi şi fără seminţe. Înainte de a servi, se drege în castron cu un gălbenuş şi cu două linguri de smântână.

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe






Cod pentru site
Cod pentru forum


Comentarii

Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu la aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!


[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.





Vezi si alte retete culinare



Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare