Acasa         Contul meu         Forum

Am gasit preparate culinare pentru verdeata in cartea de bucate.
Retete culinare ce contin: verdeata

Taitei cu carne   Adaugata pe 6 septembrie, 2011

Taitei cu carne

Ingrediente: 200 g taitei, 200 g carne tocata, 1 ceapa, 4 linguri de ulei, sare, piper macinat, 1 ou, verdeata tocata, 1 pahar sos de rosii indulcit, 1 lingura de unt. Mod de preparare: Se fierb taiteii, se spala cu apa rece si se scurg, apoi se pun intr-o forma de sticla incasabila unsa cu […]


 1.123 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Paste, pizza


Ciorba de peste cu zeama de varza   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de peste cu zeama de varza

Ingrediente: 3 l zeamă de varză zarzavat de supă 600 g peşte verdeaţă Mod de preparare: Se potriveşte de acră zeama de varză, adăugând apă dacă trebuie. Se fierbe cu zarzavat tăiat mărunt: morcov, pătrunjel, ceapă. Când este aproape gata, se pune peştele curăţit şi tăiat în bucăţi potrivite. Se lasă să fiarbă cât trebuie, […]


 445 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de crap   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de crap

Ingrediente: 2 l apă 1 l borş 6 bucăţi de crap (cam 600 g) zarzavat de supă 3 linguri orez verdeaţă sare Mod de preparare: Se taie mărunt un morcov, un pătrunjel, ceapă. Se pun să fiarbă cu apă, adăugind orezul ales şi spălat. Se curăţă crapul, se scoate osul amar de la cap, iar […]


 532 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de crupe de porumb   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de crupe de porumb

Ingrediente: 2 l apă 1 l borş o farfurie adâncă de crupe de porumb verdeaţă sare Mod de preparare: Se spală o farfurie de crupe de porumb şi se pun la fiert într-o oală cu apă. Se adaugă verdeţuri de tot felul tocate mărunt şi cînd totul este bine fiert, se toarnă borşul fiert separat. […]


 461 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de verdeata   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de verdeata

Ingrediente: 2 l apă 1 l borş o farfurie adâncă plină cu verdeaţă 3 linguri orez 1 bucăţică zahăr sare un gălbenuş două linguri smântână Mod de preparare: Se pun la fiert într-o oală cu apă frunze de lobodă, frunze de sfeclă, cozi de ceapă verde, mărar, pătrunjel, după gust şi leuştean, tăiate mărunt. Se […]


 471 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de fasole boabe   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 3 l apă 1 l borş 300 g fasole uscată zarzavat de supă 200 g roşii verdeaţă Mod de preparare: Se pune fasolea la fiert. După ce a dat câteva clocote, se schimbă apa cu altă apă tot fierbinte. Se adaugă un morcov, un pătrunjel şi o ceapă tăiată mărunt. Când zarzavatul este aproape […]


 470 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de cartofi   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de cartofi

Ingrediente: 2 l apă 500 g cartofi 1 l borş zarzavat de supă 500 g fasole grasă verdeaţă 1 ardei gras 3 roşii mijlocii sare Mod de preparare: Se pun la fiert într-o oală cu apă, un morcov întreg şi o ceapă tăiată mărunt. Când a început să fiarbă, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi […]


 465 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de cartofi si sfecla   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de cartofi si sfecla

Ingrediente: 1 sfeclă cam de 500 g 250 g carofi 2 l apă 1 l borş zarzavat de supă 500 g fasole grasă verdeaţă 1 ardei gras 3 roşii mijlocii sare Mod de preparare: Se curăţă sfecla, se taie ca tăiţeii şi se fierbe într-o oală cu un morcov întreg şi o ceapă tăiată mărunt. […]


 428 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de fasole verde   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de fasole verde

Ingrediente: 2 l apă 1 l borş zarzavat de supă 500 g fasole grasă verdeaţă 1 ardei gras 3 roşii mijlocii sare Mod de preparare: Într-o oală cu apă clocotită, se pun la fiert un morcov, un pătrunjel şi o ceapă tăiată mărunt. Se adaugă fasolea tăiată în bucăţi, verdeaţă, cozi de ceapă verde, un […]


 402 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de dovlecei   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de dovlecei

Ingrediente: 2 l apă 1 l borş zarzavat de supă 3 dovlecei frumoşi 2 roşii verdeaţă sare 1 gălbenuş şi 2 linguri smântână sau 1 lingură ulei şi 1 lingură făină Mod de preparare: Se pun la fiert într-o oală cu apă, o ceapă tăiată mărunt, un morcov şi un pătrunjel întregi. Când zarzavatul este […]


 570 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de dovlecei umpluti   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de dovlecei umpluti

Ingrediente: 2 l apă 1 l borş zarzavat de supă verdeaţă 3 roşii sare 1 gălbenuş 2 linguri smântână. Dovlecei: 6 dovlecei tineri 500 g carne 1 felie de pâine 2 linguri orez 1 ceapă 1 ou sare piper Mod de preparare: Se pun la fiert un morcov, un pătrunjel, o ceapă, puţină ţelină. Se […]


 358 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de perisoare   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de perisoare

Ingrediente: 2 l apă 1 l borş zarzavat de supă verdeaţă 3 roşii sare 1 gălbenuş 2 linguri smântână. Perişoare: 500 g carne 1 felie de pâine 2 linguri orez 1 ceapă 1 ou sare piper Mod de preparare: Se pune la fiert într-o oală cu apă, un morcov, un pătrunjel, o ceapă, toate tăiate […]


 437 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de potroace   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de potroace

Ingrediente: 1,5 l apă 1,5 l zeamă de varză măruntaie de gâscă sau de curcan zarzavat de supă 3 linguri orez verdeaţă Mod de preparare: La ciorba de potroace, borşul este înlocuit cu zeamă de varză. Se fierb aripile, picioarele, gâtul şi pipota de gâscă sau de curcan, tăiate în bucăţi potrivite. Se adaugă un […]


 439 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Piept de vitel umplut   Adaugata pe 12 martie, 2010

Piept de vitel umplut

Ingrediente: 1,500 kg carne 1 lingură pesmet 3 cepe 1 căţel usturoi 1 linguriţă vin alb 1 ou verdeaţă sare piper 1 lingură untură Mod de preparare: Se alege o bucată de carne de la piept. Se scot oasele cu grijă, ca să nu se sfărâme carnea, trăgându-le pe rând pe fiecare, sau folosind un. […]


 570 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Cartofi cu carne   Adaugata pe 12 martie, 2010

Cartofi cu carne

Ingrediente: 600 g carne 1,250 kg cartofi 1 lingură untură 2 cepe mijlocii verdeaţă 4 roşii sau 1 lingură de bulion sare Mod de preparare: Se taie carnea în bucăţi potrivite. Se prăjesc în cratiţă cu ceapa tăiată mărunt şi cu o lingură de untură. Se amestecă din când în când ca să nu se […]


 584 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Ciorba de pui tanar   Adaugata pe 21 februarie, 2010

Ciorba de pui tanar

Ingrediente: 1,5 l apă 1 l borş 1 pui mijlociu zarzavat de supă 3 linguri orez verdeaţă cozi de ceapă verde 2 roşii sare 1 gălbenuş 2 linguri smântână Mod de preparare: Într-o oală cu apă clocotită se pun la fiert un morcov, o rădăcină de pătrunjel şi o ceapă tăiată mărunt. Când zarzavatul începe […]


 410 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Ciorba de miel   Adaugata pe 21 februarie, 2010

Ciorba de miel

Ingrediente: 2 l apă 1 l borş 1 kg carne de miel 1 morcov 1 pătrunjel 1 ceapă verdeaţă cozi de ceapă verde sare 3 linguri orez 1 gălbenuş 2 Iinguri de smântână Mod de preparare: Se fierb în apă cu sare capul şi bucăţi de carne de miel. După ce dă în clocot, se […]


 466 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Perisoare cu smantana   Adaugata pe 17 februarie, 2010

Perisoare cu smantana

Ingrediente: 750 g carne macră 1 ceapă miilocie o felie de pîine 1 morcov 1 cartof 1 ou (sau o ligură de făină) sare piper verdeaţă tocată 2 linguri pesmet 100 g untură Pentru sos: 1 ceaşcă de smântână 1 linguriţă de făină (sau 1 lingură unt, 2 linguri făină, 1 ceaşcă apă, 2 linguri […]


 418 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne




Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare