Acasa         Contul meu         Forum

Am gasit preparate culinare pentru vin alb in cartea de bucate.
Retete culinare ce contin: vin alb

Melanj de fructe proaspete   Adaugata pe 16 noiembrie, 2012

Melanj de fructe proaspete

Ingrediente 2 mere, 3 pere zemoase, 15 prune coapte, 1 pahar boabe de struguri albi, 1 pahar boabe de struguri tamiiosi, 2-3 felii de pepene galben parfumat, zeama de la 1 lamiie, 2 pahare vin alb, 1 pahar zahar pisat. Mod de Preparare Perele si merele se curata de coaja, se scoate casuta cu simburi […]



Farfalle cu ficatei de pui   Adaugata pe 6 mai, 2011

Farfalle cu ficatei de pui

Ingrediente: o ceapa potrivita, un ardei gras verde, 1 kg ficatei de pui, 1 punga farfelle, 1 cutie rosii decojite in suc de rosii, 100 ml vin alb, sare, piper, oregano, salvie, ceapa verde, ghimbir si rozmarin (uscate). Mod de preparare: Am tocat ceapa si ardeiul si le-am pus la calit in putin ulei de […]


 581 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Paste, pizza


Paste cu ciuperci   Adaugata pe 6 noiembrie, 2010

Paste cu ciuperci

Ingrediente: 250 gr. paste, 400 gr. ciuperci, 2 morcovi, 4 catei usturoi, 50 ml vin alb, ulei de masline, patrunjel, sare, piper, parmezan sau cascaval ras Mod de preparare: Se taie marunt usturoiul, se dau pe razatoare cei 2 morcovi si se calesc in tigaia in care s-a incins in prealabil uleiul de masline. Se […]


 374 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , ,

Categorie: Paste, pizza


Piept de vitel umplut   Adaugata pe 12 martie, 2010

Piept de vitel umplut

Ingrediente: 1,500 kg carne 1 lingură pesmet 3 cepe 1 căţel usturoi 1 linguriţă vin alb 1 ou verdeaţă sare piper 1 lingură untură Mod de preparare: Se alege o bucată de carne de la piept. Se scot oasele cu grijă, ca să nu se sfărâme carnea, trăgându-le pe rând pe fiecare, sau folosind un. […]


 570 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Rulada umpluta cu ficat   Adaugata pe 12 martie, 2010

Rulada umpluta cu ficat

Ingrediente: 1 kg carne 200 g ficat 50 g slăninâ 1 felie de pâine 1 ou, frunze de pătrunjel 3 cepe 1 lingură untură 1 ceaşcă zeamă de carne 1 păhărel de vin alb 2 linguri smântână sare Mod de preparare: Se alege carne de sub coaste. Se bate bine cu ciocanul de lemn, fără […]


 603 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Sos cald de mustar   Adaugata pe 21 februarie, 2010

Sos cald de mustar

Ingrediente: 2 cepe mari 1 lingură unt 1 linguriţă făină 2 ceşti zeamă de carne sau apă 1 păhărel de vin alb 1 linguriţă muştar 1/2 linguriţă zahăr un praf de piper sare Mod de preparare: Se taie ceapa şi se pune într-o cratiţă cu o lingură de unt. Se lasă să se moaie fără […]


 492 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , ,

Categorie: Sosuri


Supa cu branza   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Supa cu branza

Ingrediente: 150g branza beaufort 50g branza gruyere taiata cubulete 2 galbenusuri de oua 50g smantana 50g faina 50g unt 1,5l supa de legume 20ml vin alb sec 1 catel de usturoi patrunjel sare, piper, nucsoara Mod de preparare: Se topeste untul intr-o cratita cu fund gros, se adauga faina, amestecand continuu cu o spatula de […]


 329 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe




Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare