Acasa         Contul meu         Forum

Am gasit preparate culinare pentru pesmet in cartea de bucate.
Retete culinare ce contin: pesmet

Snitel vienez   Adaugata pe 12 martie, 2010

Snitel vienez

Ingrediente: 750 g carne 1 lingură făină 2 ouă 2 linguri pesmet 2 linguri untură (se poate amesteca cu ulei) sare Mod de preparare: Una din condiţiile pentru ca şniţelul să reuşească bine este ca bucăţile de carne să nu fie tăiate în lungul fibrelor, ci în curmeziş. Se taie carnea felii de 1 cm […]


 1.285 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Piept de vitel umplut   Adaugata pe 12 martie, 2010

Piept de vitel umplut

Ingrediente: 1,500 kg carne 1 lingură pesmet 3 cepe 1 căţel usturoi 1 linguriţă vin alb 1 ou verdeaţă sare piper 1 lingură untură Mod de preparare: Se alege o bucată de carne de la piept. Se scot oasele cu grijă, ca să nu se sfărâme carnea, trăgându-le pe rând pe fiecare, sau folosind un. […]


 570 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Prajitura cu visine   Adaugata pe 12 martie, 2010

Prajitura cu visine

Ingrediente: 5 ouă 150 g zahăr 1/2 linguriţă bicarbonat 100 g pesmet 1/2 kg vişine unt pentru uns forma Mod de preparare: Se spală şi se scot sâmburii la 1/2 kg vişine. Se pun în sita de macaroane şi se lasă să se scurgă de zeamă. Se freacă gălbenuşurile cu zahărul până ce cresc ca […]


 317 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , ,

Categorie: Dulciuri, deserturi


Muscata de cartofi cu zarzavat   Adaugata pe 19 februarie, 2010

Muscata de cartofi cu zarzavat

Ingrediente: 500 g cartofi 2 linguri lapte 1 lingură unt 1 morcov 1 pătrunjel 3 cepe mjlocii 2 linguri untură 1 lingură bulion 1 lingură pesmet sare Mod de preparare: Se face un piure de cartofi. Separat se fierb un morcov şi un pătrunjel. Se taie ceapa mărunt, se prăjeşte cu puţină untură şi se […]


 588 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu legume si zarzavaturi


Perisoare cu smantana   Adaugata pe 17 februarie, 2010

Perisoare cu smantana

Ingrediente: 750 g carne macră 1 ceapă miilocie o felie de pîine 1 morcov 1 cartof 1 ou (sau o ligură de făină) sare piper verdeaţă tocată 2 linguri pesmet 100 g untură Pentru sos: 1 ceaşcă de smântână 1 linguriţă de făină (sau 1 lingură unt, 2 linguri făină, 1 ceaşcă apă, 2 linguri […]


 418 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Parjoale moldovenesti   Adaugata pe 17 februarie, 2010

Parjoale moldovenesti

Ingrediente: 750 g carne macră 1 ceapă miilocie o felie de pîine 1 morcov 1 cartof 1 ou (sau o ligură de făină) sare piper verdeaţă tocată 2 linguri pesmet 100 g untură Mod de preparare: Pârjoalele se pot face din carne de vacă, de porc şi de miel. Se dă prin maşina de tocat […]


 489 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Midii pescaresti   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Midii pescaresti

Ingrediente: 2 kg midii 1 pahar de vin 1 ceapă 1 frunză de pătrunjel cimbru dafin 2 căţei de usturoi sare piper 50g unt proaspăt 2 linguri pesmet 1 lingură pătrunjel verde tocat 1 linguriţă zeamă de lămâie Mod de preparare: Fie că sunt servite cu scoica, fie fără scoică, trebuie mai întâi foarte bine […]


 380 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu peste


Pateu imitat   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Pateu imitat

Ingrediente: 2 cepe mijlocii 1 lingură untură 2 linguri pesmet 50g drojdie 1 pahar lapte 2 ouă răscoapte un praf de enibahar un praf de piper sare Mod de preparare: Se toacă ceapa foarte mărunt şi se rumeneşte într-o cratiţă, cu o lingură de untură. Se adaugă pesmetul şi laptele în care s-a muiat drojdia, […]


 436 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , ,

Categorie: Aperitive


Peste pane   Adaugata pe 15 februarie, 2010

Peste pane

Ingrediente: 4 fileuri de peste 50g de unt 2 oua batute 500g pesmet 1 lamaie patrunjel tocat sare, piper Mod de preparare: Se pune faina pe o farfurie, in alta pesmetul, iar separat ouale batute. Fileurile de peste se aplatizeaza cu lama unui cutit si se trec succesiv prin faina, ou, apoi prin pesmet. Se […]


 777 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Aperitive




Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare