Acasa         Contul meu         Forum

Am gasit preparate culinare pentru cimbru in cartea de bucate.
Retete culinare ce contin: cimbru

Supa de linte   Adaugata pe 23 martie, 2010

Supa de linte

Ingrediente: 4 l apă 300 g linte 1 ceapă 2 — 3 căţei de usturoi o crenguţă de cimbru 1 lingură unt untură sau ulei 1 lingură făină Mod de preparare: Se alege lintea, se spală şi se pune să stea în apă de seara până a doua zi. Se pune la fiert într-o oală […]


 400 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Snitel rusesc   Adaugata pe 12 martie, 2010

Snitel rusesc

Ingrediente: 750 g carne macră 1 lingură ulei 1 lingură făină 3 Iinguri untură (sau ulei) Pentru sos: 500 g roşii 1 linguriţă unt 1 linguriţa făină 1 bucăţică zahăr usturoi sau cimbru sare Mod de preparare: Se taie carnea în felii groase de un deget. Se bat feliile foarte bine pe fund până când […]


 533 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Melci prajiti in aluat   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Melci prajiti in aluat

Ingrediente: 3 duzini de melci 1 pahar oţet 1 lingură sare 1 pahar cu vin 1 ceapă 1 morcov 3 căţei de usturoi cimbru dafin sare 10 boabe piper 1 ou 2 linguri făină 2 linguri de lapte 1 linguriţă ulei 1 lingură arpagic tocat 100 g untură sau ulei Mod de preparare: Se fierb […]


 386 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu peste


Melci fierti   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Melci fierti

Ingrediente: 3 duzini de melci 1 pahar oţet 1 lingură sare 1 pahar cu vin 1 ceapă 1 morcov 3 căţei de usturoi cimbru dafin sare 10 boabe piper Mod de preparare: Melcii sunt mai gustoşi începând din octombrie până în martie, când se închid pentru iarnă cu o pojghiţă ca un capac, formată din […]


 399 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu peste


Midii pescaresti   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Midii pescaresti

Ingrediente: 2 kg midii 1 pahar de vin 1 ceapă 1 frunză de pătrunjel cimbru dafin 2 căţei de usturoi sare piper 50g unt proaspăt 2 linguri pesmet 1 lingură pătrunjel verde tocat 1 linguriţă zeamă de lămâie Mod de preparare: Fie că sunt servite cu scoica, fie fără scoică, trebuie mai întâi foarte bine […]


 380 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu peste


Midii fierte   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Midii fierte

Ingrediente: 2 kg midii 1 pahar de vin 1 ceapă 1 frunză de pătrunjel cimbru dafin 2 căţei de usturoi sare piper Mod de preparare: Ca şi la raci, o primă condiţie la pregătirea midiilor este ca ele să fie cât se poate de proaspete. Fie că sunt servite cu scoica, fie fără scoică, trebuie […]


 390 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu peste


Supa de legume   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Supa de legume

Ingrediente: 1 morcov taiat rondele 1 ceapa alba, tocata 1 radacina de patrunjel tocata marunt 4 boabe de piper 75ml otet 1 crenguta de cimbru 1 foaie de dafin sare, piper Mod de preparare: Se fierba apa (500ml) intr-o cratita, se adauga legumele, otetul si se condimenteaza cu sare, piper boabe, cimbru, foaie de dafin. […]


 319 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Tartine cu ananas si carnaciori   Adaugata pe 15 februarie, 2010

Tartine cu ananas si carnaciori

Ingrediente: 100g carnati chorizo, taiati bucati mici 100g ananas proaspat, taiat cubulete 100g cas de oaie, cubulete 500g smantana 75g faina 4 oua batute 1 ceapa alba, tocata bucati mari 2 linguri ulei de masline 2 linguri seminte de susan 1 varf de cutit de cimbru, uscat sare, piper macinat Mod de preparare: intr-o tigaie […]


 323 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Aperitive


Dovlecei a la provenciale   Adaugata pe 15 februarie, 2010

Dovlecei a la provenciale

Ingrediente: 1kg dovlecei 500g rosii tocate 4 catei de usturoi 4 linguri ulei de masline patrunjel tocat seminte de cimbru 1 foaie de dafin sare, piper Mod de preparare: Se taie dovleceii in cuburi, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se prajesc intr-o tigaie cu 2 linguri ulei incins. Cuburile de dovlecel se scot […]


 858 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , ,

Categorie: Aperitive




Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare