Acasa         Contul meu         Forum

Am gasit preparate culinare pentru carne in cartea de bucate.
Retete culinare ce contin: carne

Taitei cu carne   Adaugata pe 6 septembrie, 2011

Taitei cu carne

Ingrediente: 200 g taitei, 200 g carne tocata, 1 ceapa, 4 linguri de ulei, sare, piper macinat, 1 ou, verdeata tocata, 1 pahar sos de rosii indulcit, 1 lingura de unt. Mod de preparare: Se fierb taiteii, se spala cu apa rece si se scurg, apoi se pun intr-o forma de sticla incasabila unsa cu […]


 1.123 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Paste, pizza


Ciorba de perisoare   Adaugata pe 23 martie, 2010

Ciorba de perisoare

Ingrediente: 2 l apă 1 l borş zarzavat de supă verdeaţă 3 roşii sare 1 gălbenuş 2 linguri smântână. Perişoare: 500 g carne 1 felie de pâine 2 linguri orez 1 ceapă 1 ou sare piper Mod de preparare: Se pune la fiert într-o oală cu apă, un morcov, un pătrunjel, o ceapă, toate tăiate […]


 437 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Miel cu spanac   Adaugata pe 12 martie, 2010

Miel cu spanac

Ingrediente: 750 g carne 2 kg spanac 1 linguriţă făină 2 linguri untură 1 ceapă 1 lingură bulion sare Mod de preparare: Se prăjesc în untură bucăţile de carne cu o ceapă tăiată mărunt şi se adaugă un praf de făină. Se curăţă spanacul, se spală în mai multe ape, se opăreşte şi se scurge […]


 538 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Snitel vienez   Adaugata pe 12 martie, 2010

Snitel vienez

Ingrediente: 750 g carne 1 lingură făină 2 ouă 2 linguri pesmet 2 linguri untură (se poate amesteca cu ulei) sare Mod de preparare: Una din condiţiile pentru ca şniţelul să reuşească bine este ca bucăţile de carne să nu fie tăiate în lungul fibrelor, ci în curmeziş. Se taie carnea felii de 1 cm […]


 1.285 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Piept de vitel umplut   Adaugata pe 12 martie, 2010

Piept de vitel umplut

Ingrediente: 1,500 kg carne 1 lingură pesmet 3 cepe 1 căţel usturoi 1 linguriţă vin alb 1 ou verdeaţă sare piper 1 lingură untură Mod de preparare: Se alege o bucată de carne de la piept. Se scot oasele cu grijă, ca să nu se sfărâme carnea, trăgându-le pe rând pe fiecare, sau folosind un. […]


 570 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Papricas de vitel   Adaugata pe 12 martie, 2010

Papricas de vitel

Ingrediente: 1 kg carne 3 cepe mijlocii 2 ardei graşi 1 linguriţă făină 1 linguriţă boia de ardei 1/2 lingură bulion 2 linguri untură sare Pentru găluşte: 1 lingură unt sau untură 1 ou 2 linguri făină 1 lingură apă sare Mod de preparare: Se pune carnea ca mai sus să se prăjească cu ceapa […]


 510 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Snitel rusesc   Adaugata pe 12 martie, 2010

Snitel rusesc

Ingrediente: 750 g carne macră 1 lingură ulei 1 lingură făină 3 Iinguri untură (sau ulei) Pentru sos: 500 g roşii 1 linguriţă unt 1 linguriţa făină 1 bucăţică zahăr usturoi sau cimbru sare Mod de preparare: Se taie carnea în felii groase de un deget. Se bat feliile foarte bine pe fund până când […]


 533 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Cartofi cu carne   Adaugata pe 12 martie, 2010

Cartofi cu carne

Ingrediente: 600 g carne 1,250 kg cartofi 1 lingură untură 2 cepe mijlocii verdeaţă 4 roşii sau 1 lingură de bulion sare Mod de preparare: Se taie carnea în bucăţi potrivite. Se prăjesc în cratiţă cu ceapa tăiată mărunt şi cu o lingură de untură. Se amestecă din când în când ca să nu se […]


 584 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Supa de pasare   Adaugata pe 21 februarie, 2010

Supa de pasare

Ingrediente: 1,500 kg carne 4 l apă 2 morcovi frumoşi 1 rădăcină pătrunjel 1 rădăcină ţelină 2 cepe 1/4 varză (facultativ) sare Mod de preparare: Se pregăteşte din clapon sau din găină. Se curăţă pasărea bine, să nu aibă tuleie, şi Se pune la foc mic, într-o oală descoperită, carnea şi o bucată bună de […]


 1.116 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Supa de carne   Adaugata pe 21 februarie, 2010

Supa de carne

Ingrediente: 1,500 kg carne 4 l apă 2 morcovi frumoşi 1 rădăcină pătrunjel 1 rădăcină ţelină 2 cepe 1/4 varză (facultativ) sare Mod de preparare: Se pune la foc mic, într-o oală descoperită, carnea şi o bucată bună de os. Pentru ca supa să fie mai gustoasă, se pune cu apă rece la foc; dacă […]


 418 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe


Friptura inabusita   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Friptura inabusita

Ingrediente: 1,500 kg carne 50 g slănină 2 ceşti zeamă de carne 3 cepe mijlocii 2 – 3 căţei de usturoi 1 lingură untură 2 foi de dafin 5 boabe piper sare Mod de preparare: Se alege o bucată de pulpă sau altă carne macră. Se sărează, se împănează cu slănină şi cu usturoi, se […]


 552 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , , , ,

Categorie: Fripturi


Friptura la tava   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Friptura la tava

Ingrediente: 1 kg carne macră 3 cepe mijlocii 1 lingură untură 1 lingură bulion sare Mod de preparare: Se alege came macră de la pulpă sau de la coadă. Se sărează şi se ţine o jumătate de oră. Se aşază într-o tavă cu ceapă tăiată felii subţiri şi cu o lingură de untură. Se rumeneşte […]


 598 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , ,

Categorie: Fripturi


Rasol cu smantana   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Rasol cu smantana

Ingrediente: 1,250 kg carne de pe coaste zarzavat de supă 4 l apă 1 ceaşcă smântână 1 linguriţă făină 1 lingură brânză rasă sare Mod de preparare: Se scoate carnea de pe coaste, se face o ruladă (sul), se leagă cu aţă şi se pune la fiert ca mai sus, adăugând zarzavat ca pentru orice […]


 366 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne


Rasol de vaca   Adaugata pe 16 februarie, 2010

Rasol de vaca

Ingrediente: 1,250 kg carne zarzavat de supă 6 cartofi mijlocii 1/4 varză 4 l apă sare Mod de preparare: Carnea cea mai gustoasă pentru rasol este mugurul de piept, fluierul şi carnea de la coadă. Se pune carnea la fiert într-o oală cu apă clocotită şi se spumueşte de câte ori se ridică spuma. Se […]


 349 vizualizari
Reteta de pe:

Ingrediente reteta: , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne




Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare