Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Papricas de vitel

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1 kg carne
3 cepe mijlocii
2 ardei graşi
1 linguriţă făină
1 linguriţă boia de ardei
1/2 lingură bulion
2 linguri untură
sare

Pentru găluşte:
1 lingură unt sau untură
1 ou
2 linguri făină
1 lingură apă
sare

Mod de preparare:

Se pune carnea ca mai sus să se prăjească cu ceapa tăiată felii subţiri. Când ceapa s-a îngălbenit, se adaugă boia de ardei, bulionul subţiat cu apă şi cei doi ardei graşi. Se pune zeamă de carne sau apă, atât cât să acopere carnea. Se dă la cuptor să fiarbă acoperit. Se serveşte cu găluşte de făină.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , , ,

Categorie: Mancaruri cu carne

De la: Ionut


Papricas de vitel








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare