Adaugata pe 23 martie, 2010 437 vizualizari Fara comentarii
Ingrediente:
2 l apă
1 l borş
zarzavat de supă
verdeaţă
3 roşii
sare
1 gălbenuş
2 linguri smântână.
Perişoare:
500 g carne
1 felie de pâine
2 linguri orez
1 ceapă
1 ou
sare
piper
Mod de preparare:
Se pune la fiert într-o oală cu apă, un morcov, un pătrunjel, o ceapă, toate tăiate mărunt, şi osul ce rămâne de la carne, şi se lasă să fiarbă bine. Se toarnă borşul fiert separat şi strecurat, se adaugă verdeaţă tăiată fin, roşiile cărora li s-au scos sâmburii şi sare. Se lasă să dea câteva clocote. Se face o tocătură din carne, miezul de la o felie de pâine muiat şi stors bine, se adaugă orezul; ceapa tocată fin, un ou, sare, piper. Se fac perişoare mici cu mâna udă şi se pun la fiert în ciorbă. Înainte de a servi, se scoate osul din ciorbă şi se drege cu un gălbenuş bătut cu smântână.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.