Adaugata pe 16 noiembrie, 2012 Fara comentarii
Ingrediente
2 mere, 3 pere zemoase,
15 prune coapte,
1 pahar boabe de struguri albi,
1 pahar boabe de struguri tamiiosi,
2-3 felii de pepene galben parfumat,
zeama de la 1 lamiie,
2 pahare vin alb,
1 pahar zahar pisat.
Mod de Preparare
Perele si merele se curata de coaja, se scoate casuta cu simburi si se taie felioare foarte subtiri. Prunele se curata de pielite, se scot simburii si se taie in sferturi. Boabele de struguri se spala bine si se scurg, iar pepenele galben, curatat de coaja, se taie cuburi. Se amesteca toate fructele cu zaharul, vinul si zeama de lamiie si se tine la gheata 2-3 ore.
Mod de Servire
Se serveste in cupe sau in pahare, cu cite un pisco.
Ingrediente reţetă: pepene galben, prune coapte, struguri albi, struguri tamiiosi, vin alb, zahar, zeama de lamaie
Categorie: Carte de bucate, Dulciuri, deserturi, Retete romanesti
De la: rptadmin
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.