Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Melanj de fructe proaspete

Adaugata pe 16 noiembrie, 2012          Fara comentarii

Ingrediente
2 mere, 3 pere zemoase,
15 prune coapte,
1 pahar boabe de struguri albi,
1 pahar boabe de struguri tamiiosi,
2-3 felii de pepene galben parfumat,
zeama de la 1 lamiie,
2 pahare vin alb,
1 pahar zahar pisat.

Mod de Preparare
Perele si merele se curata de coaja, se scoate casuta cu simburi si se taie felioare foarte subtiri. Prunele se curata de pielite, se scot simburii si se taie in sferturi. Boabele de struguri se spala bine si se scurg, iar pepenele galben, curatat de coaja, se taie cuburi. Se amesteca toate fructele cu zaharul, vinul si zeama de lamiie si se tine la gheata 2-3 ore.

Mod de Servire
Se serveste in cupe sau in pahare, cu cite un pisco.



Melanj de fructe proaspete








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare