Acasa         Contul meu         Forum

Melanj de fructe proaspete

Adaugata pe 16 noiembrie, 2012     431 vizualizari     Fara comentarii


Melanj de fructe proaspete

Ingrediente
2 mere, 3 pere zemoase,
15 prune coapte,
1 pahar boabe de struguri albi,
1 pahar boabe de struguri tamiiosi,
2-3 felii de pepene galben parfumat,
zeama de la 1 lamiie,
2 pahare vin alb,
1 pahar zahar pisat.

Mod de Preparare
Perele si merele se curata de coaja, se scoate casuta cu simburi si se taie felioare foarte subtiri. Prunele se curata de pielite, se scot simburii si se taie in sferturi. Boabele de struguri se spala bine si se scurg, iar pepenele galben, curatat de coaja, se taie cuburi. Se amesteca toate fructele cu zaharul, vinul si zeama de lamiie si se tine la gheata 2-3 ore.

Mod de Servire
Se serveste in cupe sau in pahare, cu cite un pisco.






Cod pentru site
Cod pentru forum


Comentarii

Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu la aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!


[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.





Vezi si alte retete culinare



Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare