Adaugata pe 6 august, 2011 Fara comentarii
Ingrediente:
o felie de kaizer de grosimea de 3 degete
500 g pulpa de porc
1 ceapa rosie
2 catei de usturoi
1 lingurita boia de ardei, sare
2 ardei verzi
1 rosie
400 g macaroane
cascaval razuit
Mod de preparare:
Kaizerul se taie cubulete, se prajeste in untura lui, se adauga ceapa taiata marunt, se presara boia de ardei, iar dup ace este gata baza pentru tocanita, se adauga pulpa de porc taiata cubulete, usturoiul, sarea, si apa in cantitati mici. Daca tocanita e gata, adaugam ardeiul verde feliat rondele si rosiile. Se fieb macaroanele si dupa ce au fost strecurate se amesteca cu tocanita. Se toarna intr-un vas yena , se presara cascavalul si se coace in cuptor aprox. 20 de minute.
Ingrediente reţetă: ardei, boia de ardei, cascaval, ceapa rosie, kaizer, macaroane, pulpa de porc, rosie, sare, usturoi
Categorie: Paste, pizza
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.