Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Sodou

Adaugata pe 16 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

Pentru 6 persoane:
6 gălbenuşuri
12 linguriţe cu vârf de zahăr
1 l lapte
6 linguriţe rom

Mod de preparare:

Se freacă într-un castron gălbenuşurile cu zahărul pisat, până se umflă şi devin o cremă spumoasă. Se toarnă încet laptele clocotit, se adaugă rom şi se serveşte la ceşti imediat, cât este fierbinte.


Ingrediente reţetă: , , ,

Categorie: Bauturi, cocktailuri

De la: Ionut


Sodou








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare