Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Supa cu gogosele de aluat

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

ou
foaie de taitei

Mod de preparare:

Se face un aluat ca pentru tăiţei. Se întinde foaia, se unge cu ou şi se îndoaie în două. Cu o formă mică cât un ban se taie mici rotocoale, care se rumenesc într-o cratiţă în untură multă. Se servesc cu supa la masă.


Ingrediente reţetă: ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Supa cu gogosele de aluat








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare