Adaugata pe 16 noiembrie, 2012 Fara comentarii
Ingrediente:
400g castraveti proaspeti
500g branza proaspata
500g iaurt
3 linguri de ulei de masline
1-2 linguri zeama de lamaie
3-4 catei de usturoi
sare si piper
1/2 lingurita de oregano
Mod de preparare:
1. Castravetii se spala, se curata si se dau pe razatoarea mare. Se dau cu un praf de sare si se lasa sa se scurga apa din ei.
2. Branza proaspata se amesteca cu iaurtul. Se adauga uleiul si zeama de lamaie, apoi castravetii si usturoiul pisat cu un praf de sare.
3. Salata se potriveste la gust cu sare, piper si oregano si se lasa la rece 2-3 ore. Se serveste ca atare cu franzela proaspata sau paine prajita si masline sau cu friptura, snitele sau chiftelute.
Timp de preparare/asteptare: 20 minute/3 ore
Ingrediente reţetă: branza, castraveti, iaurt, oregano, piper, sare, ulei de masline, usturoi, zeama de lamaie
Categorie: Borsuri, supe, ciorbe, Carte de bucate
De la: rptadmin
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.