Adaugata pe 23 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
3 l apă
3 gulii frumoase
300 g cartofi
1/2 lingură unt
1 lingură făină
1 gălbenuş
2 linguri smântână
sare
Mod de preparare:
Se curăţă guliile şi cartofii, se taie bucăţi şi se pun la fiert într-o oală cu apă şi puţină sare. Se lasă să fiarbă bine. Se face un rântaş din jumătate lingură de unt, cu o lingură de făină. Se stinge cu zeama din oală şi se amestecă încet cu supa. Când legumele sunt bine fierte, se trec prin sită şi se lasă supa să mai dea câteva clocote. Se drege în castron cu o lingură de smântână şi cu un gălbenuş.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.