Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Aspic de ou cu legume

Adaugata pe 15 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

500g concentrat de pasare
7 foi de gelatina
1 ou fiert
diverse legume taiate cuburi:
broccoli, conopida, morcov
ardei, porumb

Mod de preparare:

Gelatina se pune la inmuiat in apa rece. Se incalzeste concentratul de pasare si se combina cu gelatina moale. Pe fundul unei tavi se toarna putina gelatina si se lasa sa se raceasca, se garniseste cu oul fiert taiat in 4 si cu diverse legume fierte in prealabil. Deasupra se toarna restul de gelatina si se da tava la rece. Cand e destul de ferma, compozitia se scoate din tava, se aseaza pe un platou si se poate servi.


Ingrediente reţetă: , , , ,

Categorie: Aperitive

De la: Ionut


Aspic de ou cu legume








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare