Adaugata pe 19 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1 kg cartofi noi
1 lingură unt sau untură
1 ceaşcă apă
sare
Mod de preparare:
Se rad cartofii şi se opăresc cinci minute în apă clocotită cu sare. Se scurg bine şi se pun într-o cratiţă cu o lingură de unt sau de untură. Se dau la cuptor acoperiţi şi se ţin să se rumenească. Se adaugă 1/2 ceaşcă de apă şi se lasă la cuptor până zeama scade de tot. Cartofii rămân foarte fragezi înăuntru şi rumeni pe afară.
Ingrediente reţetă: apa, cartofi, cartofi noi, sare, unt, untura
Categorie: Mancaruri cu legume si zarzavaturi
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.