Adaugata pe 23 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1,5 l apă
1,5 l zeamă de varză
măruntaie de gâscă sau de curcan
zarzavat de supă
3 linguri orez
verdeaţă
Mod de preparare:
La ciorba de potroace, borşul este înlocuit cu zeamă de varză. Se fierb aripile, picioarele, gâtul şi pipota de gâscă sau de curcan, tăiate în bucăţi potrivite. Se adaugă un morcov, un pătrunjel, un sfert de ţelina şi o ceapă tăiată mărunt, orezul ales şi spălat. Separat se fierbe zeama de varză, care se toarnă în oală când carnea şi zarzavatul fierbe. Se potriveşte de sare. Se adaugă pătrurjel şi mărar verde tăiate fin.
Ingrediente reţetă: apa, curcan, gasca, orez, verdeata, zarzavat, zeama de varza
Categorie: Borsuri, supe, ciorbe
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.