Acasa         Contul meu         Forum

Fursecuri cu rom

Adaugata pe 16 noiembrie, 2012     559 vizualizari     Fara comentarii


Fursecuri cu rom

Ingrediente:
75g miere,
50g zahar pudra,
1 ou, 80g nuci macinate,
1/2 paharel rom,
1/2 lingurita praf de copt,
faina.

Mod de preparare:
Se freaca bine mierea cu zaharul si oul, se adauga romul si praful de copt si dupa ce se amesteca totul foarte bine se pun nucile, iar la urma faina. Se framanta un aluat potrivit de moale si se lasa 10-15 minute. Se intinde o foaie groasa de 1cm si se taie cu forme speciale. Se ung cu apa indulcita, se presara pe fiecare putin zahar tos si se coc la foc potrivit. Aceste fursecuri se pot pastra mai mult timp la loc rece si uscat.

 

 






Cod pentru site
Cod pentru forum




Adauga un comentariu la reteta

Trebuie sa ai cont pentru a inscrie comentarii.


[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.





Vezi si alte retete culinare



Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare