Adaugata pe 16 noiembrie, 2012 Fara comentarii
Ingrediente:
75g miere,
50g zahar pudra,
1 ou, 80g nuci macinate,
1/2 paharel rom,
1/2 lingurita praf de copt,
faina.
Mod de preparare:
Se freaca bine mierea cu zaharul si oul, se adauga romul si praful de copt si dupa ce se amesteca totul foarte bine se pun nucile, iar la urma faina. Se framanta un aluat potrivit de moale si se lasa 10-15 minute. Se intinde o foaie groasa de 1cm si se taie cu forme speciale. Se ung cu apa indulcita, se presara pe fiecare putin zahar tos si se coc la foc potrivit. Aceste fursecuri se pot pastra mai mult timp la loc rece si uscat.
Ingrediente reţetă: faina, miere, nuci, praf de copt, rom, zahar
Categorie: Carte de bucate, Dulciuri, deserturi, Retete romanesti
De la: rptadmin
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.