Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Fursecuri cu rom

Adaugata pe 16 noiembrie, 2012          Fara comentarii

Ingrediente:
75g miere,
50g zahar pudra,
1 ou, 80g nuci macinate,
1/2 paharel rom,
1/2 lingurita praf de copt,
faina.

Mod de preparare:
Se freaca bine mierea cu zaharul si oul, se adauga romul si praful de copt si dupa ce se amesteca totul foarte bine se pun nucile, iar la urma faina. Se framanta un aluat potrivit de moale si se lasa 10-15 minute. Se intinde o foaie groasa de 1cm si se taie cu forme speciale. Se ung cu apa indulcita, se presara pe fiecare putin zahar tos si se coc la foc potrivit. Aceste fursecuri se pot pastra mai mult timp la loc rece si uscat.

 

 


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Carte de bucate, Dulciuri, deserturi, Retete romanesti

De la: rptadmin


Fursecuri cu rom








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare