Adaugata pe 23 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1 crap de 1 kg
3 linguri ulei
1 ceapă
1 morcov
1 pătrunjel
ţelină
2 linguri bulion sau 4 roşii
o mână de mazăre
o mână de fasole verde
5 boabe de piper
sare
Mod de preparare:
Se curăţă peştele, se taie în bucăţi, se dă sare şi se lasă să stea până se pregăteşte zarzavatul. Se prăjeşte în ulei ceapa tăiată felii; când este îngălbenită se adaugă un morcov, un pătrunjel şi ţelină, tăiate felii; când acestea încep să se moaie, se adaugă bulionul subţiat cu apă sau roşiile, mazărea, fasolea verde tăiată în bucăţi, câteva boabe de piper. Când sunt aproape fierte, se pun două linguri de ulei şi peştele şi se lasă să fiarbă înăbuşit la cuptor. Mâncarea trebuie să fie scăzută; dacă se observă însă că scade prea tare şi peştele nu este încă gata, se mai adaugă puţină apă. Se serveşte rece.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.