Adaugata pe 6 martie, 2011 1 comentariu
Ingrediente:
300 g macaroane,
50 g unt,
200 g ciuperci,
200 g cascaval sau telemea,
sare,
piper macinat,
1 paharel de sos de rosii.
Mod de preparare:
Se fierb macaroanele in apa cu sare o jumatate de ora, dupa care se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Se lasa deoparte, timp in care se pregatesc ciupercile. Se curata ciupercile de partea tare, se spala in mai multe ape, trecand cu mana peste lamele, se taie felii subtiri si se pun intr-un vas emailat sa se caleasca cu o lingura de unt si un praf de sare. Cand s-au inmuiat bine, se amesteca ciupercile cu macaroanele scurse, cu telemea rasa si un paharel sos de rosii. Amestecul se toarna intr-o cratita unsa cu o lingura de unt, care se introduce in cuptor sau se tine pe plita la foc mic, pana cand mancarea scade bine. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se serveste calda.
Ingrediente reţetă: cascaval, ciuperci, macaroane, piper macinat, sare, sos de rosii, telemea, unt
Categorie: Paste, pizza
De la: Ionut
Macaroane cu ciuperci
” Trebuie să fii autentificat pentru a publica un comentariu.
Bun, bun! O sa incerc si eu reteta asta pare f. gustoasa. 🙂