Adaugata pe 6 aprilie, 2011 Fara comentarii
Ingrediente:
200 g ficatei de pasare,
1/3 kg macaroane,
50 g unt,
sare,
100 g cascaval ras,
piper.
Mod de preparare:
Ficateii de pasare se pun la fiert in apa, se scot dupa primul clocot, se pun sa se prajeasca apoi cu o lingura de unt. Cand sunt gata, se scot si se zdrobesc cu furculita pina cand arata ca o pasta. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se amesteca cu macaroanele fierte si scurse bine. Amestecul se pune intr-o forma unsa cu o lingura de unt (25 g), se acopera cu cascaval ras si se introduce in cuptorul incins, pentru un sfert de ora. Se servesc, calde.
Ingrediente reţetă: cascaval, ficatei de pasare, macaroane, piper, sare, unt
Categorie: Paste, pizza
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.