Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Macaroane cu ficatei de pasare

Adaugata pe 6 aprilie, 2011          Fara comentarii

Ingrediente:

200 g ficatei de pasare,
1/3 kg macaroane,
50 g unt,
sare,
100 g cascaval ras,
piper.

Mod de preparare:

Ficateii de pasare se pun la fiert in apa, se scot dupa primul clocot, se pun sa se prajeasca apoi cu o lingura de unt. Cand sunt gata, se scot si se zdrobesc cu furculita pina cand arata ca o pasta. Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se amesteca cu macaroanele fierte si scurse bine. Amestecul se pune intr-o forma unsa cu o lingura de unt (25 g), se acopera cu cascaval ras si se introduce in cuptorul incins, pentru un sfert de ora. Se servesc, calde.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Paste, pizza

De la: Ionut


Macaroane cu ficatei de pasare








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare