Adaugata pe 6 ianuarie, 2011 Fara comentarii
Ingrediente:
paste scurte spiralate,
cas ras,
cascaval ras,
brinza de vaci,
brinza topita afumata, oua,
putina smintina, parizer de pui, marar,
sare, piper si alte condimente dupa gust.
Mod de preparare:
Se fierb pastele ca de obicei in apa cu sare si putina vegeta, cind sint gata se rastorna intr-o sita se strecoara si se clatesc cu putina apa rece, se scurg bine. 3-4 oua batute bine, smintina, brinza de vaci, casul si cascavalul ras se amesteca cu pastele. Intr-o tava se pune o folie de staniol unsa cu putin unt/ulei sau margarina si se aseaza in ea tot amestecul. Pe deasupra se pune parizerul de pui taiat cubulete mici, brinza topita afumata taiata feliute subtiri, mararul tocat marunt( este bun si mararul uscat la pliculet ce se gasete in magazine)si inca 1 sau 2 oua batute bine si se da la cuptor. Vor avea o crusta aurie, vor inota in ou cu putin unt, iar amestecul de brinzeturi va da un gust deosebit acestor paste.
Ingrediente reţetă: brinza de vaci, brinza topita afumata, cas, cascaval, marar, oua, parizer de pui, paste, piper, sare, smintina
Categorie: Paste, pizza
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.