Adaugata pe 15 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
2 felii paine alba de casa
2 felii de branza Swiss
cateva bucati carne de pui prajit
1 lingura de unt
1 lingurita arpagic proaspat tocat
1/2 lingurita sos Tabasco
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul in prealabil. Se ung feliile de paine cu putin unt, pe o singura parte, apoi se pune un strat de branza pe aceeasi parte. Pe una dintre felii se aseaza o felie de carne de pui, se presara arpagic tocat si sos Tabasco. Se preseaza cealalta felie de paine, cu inca o felie de branza la mijloc, se formeaza un sandvis si se stropeste cu mai mult unt topit, pe ambele parti. Se procedeaza la fel daca se doresc mai multe sandvisuri. Se pun la cuptor pentru 10 minute, pana ce painea capata un aspect auriu, se intorc pe cealalta parte si se mai lasa vreo 5 minute. Se servesc calde.
Ingrediente reţetă: arpagic, branza, branza swiss, sandvis, sos tabasco
Categorie: Aperitive
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.