Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Sandvis cu branza Swiss

Adaugata pe 15 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

2 felii paine alba de casa
2 felii de branza Swiss
cateva bucati carne de pui prajit
1 lingura de unt
1 lingurita arpagic proaspat tocat
1/2 lingurita sos Tabasco

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul in prealabil. Se ung feliile de paine cu putin unt, pe o singura parte, apoi se pune un strat de branza pe aceeasi parte. Pe una dintre felii se aseaza o felie de carne de pui, se presara arpagic tocat si sos Tabasco. Se preseaza cealalta felie de paine, cu inca o felie de branza la mijloc, se formeaza un sandvis si se stropeste cu mai mult unt topit, pe ambele parti. Se procedeaza la fel daca se doresc mai multe sandvisuri. Se pun la cuptor pentru 10 minute, pana ce painea capata un aspect auriu, se intorc pe cealalta parte si se mai lasa vreo 5 minute. Se servesc calde.


Ingrediente reţetă: , , , ,

Categorie: Aperitive

De la: Ionut


Sandvis cu branza Swiss








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare