Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
3 l apă
1 morcov
1 gulie
2 fire de praz
3 cartofi mijlocii
1 ţelină mică
1 lingură unt sau ulei
sare
1 gălbenuş
1 lingură smântână
Mod de preparare:
Morcovul, gulia şi prazul se taie ca fideaua şi se înăbuşe într-o cratiţă cu o lingură de unt sau de ulei. Se curăţă cartofii şi ţelina, se fierb şi se trec prin sită. Se pune zeama la fiert într-o oală de supă, împreună cu zarzavatul înăbuşit. Se potriveşte de sare, se lasă să fiarbă şi când supa este gata, se drege în castron cu un gălbenuş şi cu puţină smântână.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.