Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Supa campeneasca

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

3 l apă
1 morcov
1 gulie
2 fire de praz
3 cartofi mijlocii
1 ţelină mică
1 lingură unt sau ulei
sare
1 gălbenuş
1 lingură smântână

Mod de preparare:

Morcovul, gulia şi prazul se taie ca fideaua şi se înăbuşe într-o cratiţă cu o lingură de unt sau de ulei. Se curăţă cartofii şi ţelina, se fierb şi se trec prin sită. Se pune zeama la fiert într-o oală de supă, împreună cu zarzavatul înăbuşit. Se potriveşte de sare, se lasă să fiarbă şi când supa este gata, se drege în castron cu un gălbenuş şi cu puţină smântână.


Ingrediente reţetă: , , , , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Supa campeneasca








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare