Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Supa crema de praz

Adaugata pe 16 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

8 fire de praz taiate rondele fine ( partea alba)
1 ceapa alba tocata marunt
1 cartof feliat
100g smantana
500ml supa de pui
50g unt
patrunjel
sare, piper

Mod de preparare:

Se topeste untul intr-o cratita si se caleste ceapa si prazul, pana ce acestea capata un aspect auriu. Se adauga supa de pui, cartoful feliat, patrunjelul, sare si piper, se acopera vasul cu un capac si se fierbe la foc mare. Spre final, se da focul mic si se mai lasa vreo 4 minute inainte de a da vasul deoparte. Se paseaza legumele din sup, pana ce se obtine o crema fina, peste care se toarna smantana. Se mai incalzeste o data si se serveste fierbinte, garnisita cu patrunjel tocat.


Ingrediente reţetă: , , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Supa crema de praz








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare