Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Ciorba de peste cu zeama de varza

Adaugata pe 23 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

3 l zeamă de varză
zarzavat de supă
600 g peşte
verdeaţă

Mod de preparare:

Se potriveşte de acră zeama de varză, adăugând apă dacă trebuie. Se fierbe cu zarzavat tăiat mărunt: morcov, pătrunjel, ceapă. Când este aproape gata, se pune peştele curăţit şi tăiat în bucăţi potrivite. Se lasă să fiarbă cât trebuie, se ia spuma, se potriveşte de sare şi se adaugă după gust verdeaţă tăiată mărunt (mărar, pătrunjel, tarhon etc.).


Ingrediente reţetă: , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Ciorba de peste cu zeama de varza








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare