Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Ciulama de cartofi

Adaugata pe 19 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1 kg cartofi
1 lingură untură
2 linguri făină
1 lingură brânză rasă
sare

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se taie feli rotunde mai grosuţe şi se fierb în apă cu sare, fără să se sfărâme. Separat se face un sos alb, dintr-o lingură de untură şi făină, care se stinge cu apa în care au fiert cartofii. Se adaugă brânză rasă. Se toarnă sosul peste cartofii scurşi de apă şi se dă câteva minute la cuptor.


Ingrediente reţetă: , , , ,

Categorie: Mancaruri cu legume si zarzavaturi

De la: Ionut


Ciulama de cartofi








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare