Adaugata pe 15 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
1kg dovlecei
500g rosii tocate
4 catei de usturoi
4 linguri ulei de masline
patrunjel tocat
seminte de cimbru
1 foaie de dafin
sare, piper
Mod de preparare:
Se taie dovleceii in cuburi, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se prajesc intr-o tigaie cu 2 linguri ulei incins. Cuburile de dovlecel se scot si se scurg de sucul format. In acest timp se unge o tva cu uleiul ramas si cu putin unt in care se aseaza rosiile, se pudreaza cu zahar, se adauga cimbrul, foaia de dafin, usturoiul si patrunjelul tocat si se lasa 5 minute la cuptor. Se amesteca si cuburile de dovlecei, se acopera tava cu o folie de aluminiu si se pune la cuptor pentru 20 minute. Se serveste cald.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.