Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Dovlecei a la provenciale

Adaugata pe 15 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

1kg dovlecei
500g rosii tocate
4 catei de usturoi
4 linguri ulei de masline
patrunjel tocat
seminte de cimbru
1 foaie de dafin
sare, piper

Mod de preparare:

Se taie dovleceii in cuburi, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se prajesc intr-o tigaie cu 2 linguri ulei incins. Cuburile de dovlecel se scot si se scurg de sucul format. In acest timp se unge o tva cu uleiul ramas si cu putin unt in care se aseaza rosiile, se pudreaza cu zahar, se adauga cimbrul, foaia de dafin, usturoiul si patrunjelul tocat si se lasa 5 minute la cuptor. Se amesteca si cuburile de dovlecei, se acopera tava cu o folie de aluminiu si se pune la cuptor pentru 20 minute. Se serveste cald.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Aperitive

De la: Ionut


Dovlecei a la provenciale








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare