Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Rulouri de crap cu praz

Adaugata pe 15 februarie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

4 tulpini de praz (doar partea alba)
20g icre de somon
1 conserva de crap
1/2 radacina de patrunjel, cubulete
1 esalota tocata
1 crenguta de marar, tocata fin
2 linguri de mustar
2 linguri de maioneza
1 lingura boabe de mustar (facultativa)
sare, piper macinat

Mod de preparare:

Se taie prazul rondele mari care se trec sub un jet de apa rece, apoi se fierb intr-o cratita cu apa sarata, timp de 8 minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg pe niste servetele, dupa care se golesc pe interior, impingand miezul cu degetul, pana ce se obtin un fel de tuburi. Se pregateste o umplutura, astfel: se scurge pestele din conserva si se imbina cu esalota tocata, patrunjelul cuburi, mararul tocat, cu sare si piper. Tuburile de praz se umplu cu acest amestec, se aseaza vertical pe un platou si se decoreaza cu icre de somon si boabe de mustar.


Ingrediente reţetă: , , , ,

Categorie: Aperitive

De la: Ionut


Rulouri de crap cu praz








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare