Adaugata pe 15 februarie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
4 tulpini de praz (doar partea alba)
20g icre de somon
1 conserva de crap
1/2 radacina de patrunjel, cubulete
1 esalota tocata
1 crenguta de marar, tocata fin
2 linguri de mustar
2 linguri de maioneza
1 lingura boabe de mustar (facultativa)
sare, piper macinat
Mod de preparare:
Se taie prazul rondele mari care se trec sub un jet de apa rece, apoi se fierb intr-o cratita cu apa sarata, timp de 8 minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg pe niste servetele, dupa care se golesc pe interior, impingand miezul cu degetul, pana ce se obtin un fel de tuburi. Se pregateste o umplutura, astfel: se scurge pestele din conserva si se imbina cu esalota tocata, patrunjelul cuburi, mararul tocat, cu sare si piper. Tuburile de praz se umplu cu acest amestec, se aseaza vertical pe un platou si se decoreaza cu icre de somon si boabe de mustar.
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.