Acasa         Contul meu         Forum

Scrumbii sarate cu sos de mustar

Adaugata pe 16 februarie, 2010     309 vizualizari     Fara comentarii


Scrumbii sarate cu sos de mustar

Ingrediente:

2 scrumbii mijlocii
1 linguriţă muştar
50g ulei
oţet (după gust)
câteva măsline sau frunze de salată verde

Mod de preparare:

Se ţine scrumbia 24 ore în apă, ca să se desăreze. Se curăţa şi se scoate şira spinării. Se taie bucăţi şi se aşază pe o farfurie. Se freacă lapţii într-un castron cu o lingură de lemn adăugând muştarul. Uleiul se pune puţin câte puţin, ca la maioneză. Se subţiază cu oţet. Se toarnă sosul peste peşte, punând împrejur măsline desărate, salată de cartofi, salată verde.

Ingrediente reteta: , , , , ,

Categorie: Aperitive






Cod pentru site
Cod pentru forum


Comentarii

Trebuie sa fii logat pentru a adauga un comentariu la aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!


[NOTA]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.





Vezi si alte retete culinare



Adauga-ne pe facebook!    Urmareste-ne pe twitter!

Recomandari retete culinare   |   Sucuri de fructe si legume   |   Glosar de termeni din bucataria franceza   |   Tabel cu continutul in calorii si elemente nutritive (mg) a alimentelor   |   Servirea bauturilor   |   Mancaruri cu legume   |   Poti recomanda diete si prietenelor tale.

Cauti o reteta?. Retete culinare    Din secretele gospodinei. Retete culinare