Contul meu                  



Carte de bucate Ai o reţetă preferată? Ingrediente Articole Restaurante Culinar Diete Băuturi Concursuri Social






Supa de cartofi cu praz

Adaugata pe 12 martie, 2010          Fara comentarii

Ingrediente:

3 l apă
400 g cartofi
1 morcov
1 pătrunjel
1/2 ţelină
3 fire de praz
unt proaspăt cât o nucă

Mod de preparare:

Se fierbe zarzavatul în apă cu sare. Când este fiert se strecoară, iar în zeamă se fierb cartofii tăiaţi cuburi egale şi prazul tăiat în felii subţiri. Se lasă să fiarbă până încep să se sfărâme. Înainte de a servi, se adaugă o bucăţică mică de unt proaspăt. Se serveşte cu bucăţele de pâine prăjite în unt.Se mai poate pregăti înăbuşind prazul tăiat felii cu puţin unt, înainte de a-l pune la fiert.


Ingrediente reţetă: , , , , ,

Categorie: Borsuri, supe, ciorbe

De la: Ionut


Supa de cartofi cu praz








Cod pentru site
Cod pentru forum




Comentarii

Lasa un comentariu




[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.


Vezi şi alte reţete culinare