Adaugata pe 12 martie, 2010 Fara comentarii
Ingrediente:
3 l apă
400 g cartofi
1 morcov
1 pătrunjel
1/2 ţelină
3 fire de praz
unt proaspăt cât o nucă
Mod de preparare:
Se fierbe zarzavatul în apă cu sare. Când este fiert se strecoară, iar în zeamă se fierb cartofii tăiaţi cuburi egale şi prazul tăiat în felii subţiri. Se lasă să fiarbă până încep să se sfărâme. Înainte de a servi, se adaugă o bucăţică mică de unt proaspăt. Se serveşte cu bucăţele de pâine prăjite în unt.Se mai poate pregăti înăbuşind prazul tăiat felii cu puţin unt, înainte de a-l pune la fiert.
Ingrediente reţetă: apa, cartofi, morcov, patrunjeltelina, praz, unt
Categorie: Borsuri, supe, ciorbe
De la: Ionut
[INFO]: Comentariile vor fi publicate doar dupa moderarea acestora. Ne rezervam dreptul sa aprobam doar comentariile celor care folosesc un limbaj adecvat si fac referire la reteta prezentata.